Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Cabanon šotorske prikolice in glamping šotori    Comanche 60    Crespo 60

JOŽICA BREČKO

    Srečanje s Camp-let šotorsko prikolico je bila ljubezen na prvi pogled! Kmalu sva ugotovila, da se sploh ne more primerjati s kampiranjem v šotoru: zelo hitro in enostavno je postavljena, vanjo lahko shraniš veliko prtljage, lahko jo imaš pripravljeno brez dodatnega pakiranja za hiter odhod na lepše ...

Preberi več ...

jozca brecko 1»Z možem sva več let kampirala s šotorom. Srečanje s Camp-let šotorsko prikolico je bila ljubezen na prvi pogled! Kmalu sva ugotovila, da se sploh ne more primerjati s kampiranjem v šotoru: zelo hitro in enostavno je postavljena, vanjo lahko shraniš veliko prtljage, lahko jo imaš pripravljeno brez dodatnega pakiranja za hiter odhod na lepše. Ker sva že oba v zrelih letih, nama zelo odgovarja ležišče, ki je dovolj visoko za vstajanje iz že tako zelo udobne postelje. Ima odličen dnevni prostor in seveda nepogrešljivo kuhinjo.

S Camp-letko sva prepotovala celotno Evropo in vselej se je izkazala za izjemno praktično. Na poti se vedno drživa treh korakov:

 1. Ustavi na parkirišču,
 2. Odpri stranico,
 3. Privošči si toplo kosilo ali kavico.

Vedno jo priporočava vsem radovednežem, ki jih ni malo (od Italijanov do Angležev), saj je idealna rešitev za vse, ki radi kampirajo udobno in enostavno!«

JURE PODPEČAN z DRUŽINO

    Nad severno in srednjo Dalmacijo je divjal močan ciklon, ki je ruval drevesa in odkrival strehe. Zajel nas je ciklon s sunki vetra nad 80 km/h in dežjem, ki je po oknih Camp-letke tekel kot potok v strugi. Meduza, ki smo jo imeli za senco pred Camp-Letko, je bila v vetru pod kotom 45°, med tem je Camp-letka stala kot pribita.

Preberi več ...

jure podpecan 1»Že kot otroci, kakor tudi sedaj naša hči, smo radi kampirali.
Imeli smo avtodom, s katerim smo precej prepotovali, nato smo bili v šotoru ter za tem postali pozorni na Camp-Let in takoj smo se spomnili, kakšni so bili Brakoti, ki so jih za seboj vlekli Čehi in Poljaki. Po ogledu razstavljene prikolice smo se kar hitro odločili, saj ima vse, kar imajo veliki: kuhinjo, velik bivalni prostor in dve spalnici ter dovolj prostora tudi za deževne dni. Da ne pozabim omeniti praktičnosti postavljanja in pospravljanja: za osnovno postavitev le par minut, če kline zabijate v kamen, pa malo več. Ja, tudi to se je že zgodilo!

Letos je že četrto leto, kar imamo Camp-Letko in z njo smo ogromno doživeli. Izpostavil bi naše prvo skupno dopustovanje. Nad severno in srednjo Dalmacijo je divjal močan ciklon, ki je ruval drevesa in odkrival strehe. Zajel nas je ciklon s sunki vetra nad 80 km/h in dežjem, ki je po oknih Camp-letke tekel kot potok v strugi. Meduza, ki smo jo imeli za senco pred Camp-Letko, je bila v vetru pod kotom 45°, med tem je Camp-letka stala kot pribita. Seveda je bilo treba zabiti kak dodaten klin. Camp-Letko smo preizkusili in drži kot tri vremenski taft - v dežju, vetru in soncu!«

MATEJ PERKO

    Po 15 letih potovanj s šotorom se je nabralo precej kamp opreme in avto je postal enostavno premajhen za povečano, 4-člansko družino. Po tehtnem razmisleku in izkušnjah z večkratnim najemom avtodoma sva se odločila za nakup šotorske prikolice Camp-let Classic. Po prvem letu, ko smo v prikolici preživeli 30 nočitev in z njo prevozili dobrih 4.500 kilometrov, smo z njo nadvse zadovoljni!

Preberi več ...

matej perko 1»Po 15 letih potovanj s šotorom se je nabralo precej kamp opreme in avto je postal enostavno premajhen za povečano, 4-člansko družino. Po tehtnem razmisleku in izkušnjah z večkratnim najemom avtodoma sva se odločila za nakup šotorske prikolice Camp-let Classic. Po prvem letu, ko smo v prikolici preživeli 30 nočitev in z njo prevozili dobrih 4.500 kilometrov, smo z njo nadvse zadovoljni!

V naši Camp-letki imamo naložene vse stvari, ki jih potrebujemo. Naložimo le še oblačila, hladilnik, zapnemo prikolico in dopust se lahko začne. Pred nakupom šotorske prikolice smo porabili veliko časa za pakiranje kamp opreme pri odhodu, premikih in prihodu domov. Ko jo odpnemo, jo na parcelo z lahkoto premakne ena sama odrasla oseba, za postavitev v celoti pa potrebujemo dobrih 15 minut. Nudila nam je odlično zatočišče v dežju in močnem vetru. Prikolica je zelo zračna in se je dobro izkazala tako v vročini in direktnem soncu kot z zaprtimi zračniki v hladnih nočeh.

Šotorska prikolica nam s platnom omogoča bolj pristen stik z naravo kot počitniška prikolica ali avtodom. Za raziskovanje mikrolokacij ostane prost osebni avto, kar je velika prednost. Šotorska prikolica je za daljša potovanja tudi veliko bolj praktična v primerjavi s kamp prikolico zaradi svoje majhnosti, okretnosti in nizke teže. Pri vožnji minimalno prispeva h skupni porabi goriva, po regionalnih in lokalnih cestah pa z lahkoto držimo stik z ostalimi udeleženci v prometu.«

matej perko

ROBERT DVORNIK in ALEKSANDRA DRAGAR

    Naša družina je že peto leto izredno zadovoljna uporabnica šotorske prikolice Camp-letke. Bil je eleganten prehod iz klasičnega šotora na »brakico«. Ni bilo trenutka, ko bi obžalovali ta nakup in prepričani smo, da ga tudi nikoli ne bo.

Preberi več ...

robert dvornik in aleksandra dragar»Naša družina je že peto leto izredno zadovoljna uporabnica šotorske prikolice Camp-letke. Bil je eleganten prehod iz klasičnega šotora na »brakico«. Ni bilo trenutka, ko bi obžalovali ta nakup in prepričani smo, da ga tudi nikoli ne bo. Preživljati dopust v Camp-letki je: hitro postavljeno, udobno, prostorno, brez strahu pred dežjem, vetrom ali žgoči vročini. Ker smo sedaj še večji vandrovci in jo z veseljem pripnemo na avto v petek popoldne in že smo na poti, do nedelje zvečer. Okoli 40 nočitev imamo na sezono, razdrobljenih od začetka junija do konca septembra. In zato imamo občutek, da smo na poletnem dopustu kar 4 mesece skupaj! Navdušeni so tudi naši prijatelji, ki jih občasno povabimo z nami. Res je fajn preživljati dopust s Camp-letko!«

robert dvornik in aleksandra dragar 2Dvornikovi izkoristijo vsak lep vikend in so tako celo poletje »na dopustu«

ROBI PREDALIČ z DRUŽINO

    S Camp-letko z lahkoto prehitevam, po avtocesti pa vozim 120 km/h. Po zakonu je sicer dovoljeno 100 km/h s prikolico, vendar pa je po homologaciji dovoljeno 140 km/h. To se je zelo poznalo lansko leto, ko smo šli na morje v Grčijo. Za 1150 km dolgo pot je bilo potrebnih cca 11 ur vožnje. Na Jadranu velikokrat piha burja, kadar je cesta za avtodome in počitniške prikolice zaprta, lahko s Camp-letko peljemo dalje.

Preberi več ...

robi predalic 1»Kampirali smo že prej, a z večjim šotorom, katerega postavljanje je kar dolgotrajen in ne najbolj enostaven postopek. Prav tako je razlika, da nimaš kuhinje, spiš na tleh, prostora je bistveno manj, težko ga prezračiš, kadar dežuje, se ga ne smeš dotakniti, saj potem na tem mestu kaplja in še bi lahko našteval. Večkrat se je že zgodilo, da sva v sredo začela razmišljati o kampiranju čez vikend. Takoj sva šla v nabavo, v četrtek spakirat in v petek po službi brez pomisleka na pot!

Na odločitev za nakup je vplivala tudi cena, saj je najmanjša počitniška prikolica za dva dražja od Camp-letke, v kateri je prostora za 4 osebe. Prepriča tudi majhen prostor, ki ga zavzame (v garaži izven sezone na boku le 3,3 m3), v sezoni je na kolesih že takoj pripravljena za pot. Pa tudi manjši stroški poti, kamor spada manjša poraba goriva, nižje cestnine in cene trajekta zaradi majhnosti v primerjavi s počitniško prikolico ali avtodomom. V kampu pa se šteje za šotor, ki spet prinese ugodnejše dopustovanje. Ena od večjih prednosti zame pa je tudi čas, potreben za pot. S Camp-letko z lahkoto prehitevam, po avtocesti pa vozim 120 km/h. Po zakonu je sicer dovoljeno 100 km/h s prikolico, vendar pa je po homologaciji dovoljeno 140 km/h. To se je zelo poznalo lansko leto, ko smo šli na morje v Grčijo. Za 1150 km dolgo pot je bilo potrebnih cca 11 ur vožnje. Na Jadranu velikokrat piha burja, kadar je cesta za avtodome in počitniške prikolice zaprta, lahko s Camp-letko peljemo dalje.

Nakup naše prikolice je zgledal tako, da sem ženo pripeljal na dan odpritih vrat v Freedom center. Po krajši predstavitvi je žena segla v torbico in na mizo dala denar (predujem), za katerega sploh nisem vedel, da ga ima s seboj. Nato je sledilo le še vprašanje, kdaj jo lahko pridemo iskat.«

robi predalicPredaličevi na camp-letko naložijo tudi po štiri kolesa

ANDREJA KREBS

    Navadno potujemo vsaj 1.000 kilometrov v eno smer, a s »kampletko« to ni noben problem, saj vožnja z njo ne predstavlja nikakršnih težav, ko prideš na cilj, pa jo res hitro postaviš. Obožujem pa jo tudi zato, ker jo po končanem dopustu preprosto pospravimo ob steno in do naslednjega dopusta praktično pozabiš na njo. Če pa te zamika, je hitro spet pripravljena za na pot. Ta ljubezen na prvi pogled po nekaj letih še kar drži in je ne menjam za nič.

Preberi več ...

andreja krebs zimovanje»Camp-let prikolico sem prvič zagledala v Freedomu in lahko rečem, da je bila ljubezen na prvi pogled. Tako je pred leti postala »kampletka« naš drugi dom med počitnicami. Je prostorna, ima udobna ležišča, priročno kuhinjo, je zračna in še bi lahko naštevala, skratka je res vse, kar potrebuješ za prijetno kampiranje. Naša »kampletka« ima dodane tudi strešne nosilce in dodatni kovček za prtljago, kar močno poveča njeno tovorno zmogljivost. Tako v kovčku vozimo plinsko jeklenko in mali hladilnik pa še kaj, prtljažnik na »kampletki« pa uporabimo za prevoz gumenjaka in izvenkrmnega motorja zanj. Tako je srečna celotna družina, saj ne samo, da kampiramo po grofovsko, temveč lahko z našo »kampletko« na drug konec Evrope prepeljemo tudi igrače, predmete in hobije za celotno družino in s tem potrdimo rek "Volk sit in koza cela".

Navadno potujemo vsaj 1.000 kilometrov v eno smer, a s »kampletko« to ni noben problem, saj vožnja z njo ne predstavlja nikakršnih težav, ko prideš na cilj, pa jo res hitro postaviš. Obožujem pa jo tudi zato, ker jo po končanem dopustu preprosto pospravimo ob steno in do naslednjega dopusta praktično pozabiš na njo. Če pa te zamika, je hitro spet pripravljena za na pot.

Ta ljubezen na prvi pogled po nekaj letih še kar drži in je ne menjam za nič.«

PETER ČETINA

    Kot lastniki Camp-let prikolice smo z družino lahko uživali na morju ter raziskali veliko krajev po Sloveniji in Evropi. Če bi po petih letih lastništva Camp-let prikolice ponovno izbiral med  šotorom, klasično prikolico ali avtodomom, bi se ponovno odločil za Camp-let prikolico, saj mi še vedno nudi to, kar pri kampiranju potrebujem – svobodo in udobje.

Preberi več ...

peter cetina 1»Moji spomini se vedno radi vračajo v otroška leta, ko sem kampiral skupaj s starši. Kampiranje mi pomeni svobodo gibanja. Hotel me utesnjuje s svojo togostjo in pravili, medtem, ko sem v kampu sam svoj gospodar. Za kampiranju lahko uporabimo šotor, kamp prikolico, avtodom ali pa najamemo mobilno hišico.  Že pred 15 leti sem za kampiranje – takrat s šotorom, navdušil tudi svojo družino. Z njim smo letovali in potovali po Evropi. Pred petimi leti pa smo se morali odločiti za nakup novega pripomočka za kampiranje. Po dolgem  raziskovanju ponudb na trgu, tehtanja naših zahtev in možnosti nakupa smo se odločili za optimalno rešitev, ki združuje prednosti šotora in kamp prikolice. V Freedom centru Celje smo izbrali Cam-let prikolico, ki odlično izpolnjuje naše želje in pričakovanja.

Kot lastniki Camp-let prikolice smo z družino lahko uživali na morju ter raziskali veliko krajev po Sloveniji in Evropi. Če bi po petih letih lastništva Camp-let prikolice ponovno izbiral med  šotorom, klasično prikolico ali avtodomom, bi se ponovno odločil za Camp-let prikolico, saj mi še vedno nudi to, kar pri kampiranju potrebujem – svobodo in udobje.

Glavne prednosti Camp-let prikolice so po mojem mnenju naslednje:

 • Vodoodporno ohišje iz steklenih vlaken, ki ji daje trdnost in zelo dolgo življenjsko dobo;
 • Verjetno gre za edino prikolico, ki jo lahko ena sama oseba pripravi za bivanje v manj kot 15 minutah;
 • Zelo kvalitetno platno, ki dobro prenaša sončno pripeko in deževne nalive;
 • Vgrajena kuhinja je zelo domiselno nameščena, ima plinski štedilnik, tekočo vodo, odlagalne površine, shrambo za posodo, itd…;
 • Dve spalnici z ležišči 2x2 mx1,6 m sta zelo udobni, zračni in med transportom sprejmejo vso posteljnino, ki jo potrebujemo za prenočevanje;
 • Prikolica je opremljena z veliko odlagalnimi žepki, v katerih najdejo mesto drobnarije med kampiranjem;
 • Med prevozom lahko v notranjost prikolice shranimo mizo, stole in vso posodo.
 • Ob postavitvi se velikost poveča na 18m2, kar je več od velikih klasičnih prikolic in zadostuje za udobno bivanje celotne družine;
 • Če uporabite peč za ogrevanje notranjosti, je v Camp-letki prijetno prenočevati tudi pri precej nizkih temperaturah nekaj nad ničlo (smo preizkusili);
 • Med prevozom lahko ob uporabi nosilca za kolesa na prikolico naložite 4 velika kolesa, ki ne povzročajo pretiranega upora vetra, saj so skrita za avtom;
 • Prikolica tehta le okrog 250kg, zato je vleka prikolice tudi z majhnim avtom enostavna in varna;
 • Prikolice ni potrebno posebej registrirati, saj je vozna le s tretjo tablico avtomobila;
 • Zaprta prikolica je vodotesna in med zimskim počitkom pod  domačim nadstreškom ne zavzame veliko prostora.«

peter cetinaČetinovi sporočajo: Camp-let dobro varuje tudi pred neurjem in močnejšim dežjem

DVORNIK SAŠA in ALEKSANDER

    Sva ponosna lastnika in nadvse zadovoljna uporabnika Camp-let prikolice in ko vseeno še vedno priložnostno pogledava druge modele prikolic drugih ponudnikov, ugotavljava, da je za naju le ta in edino Camp let prikolica NAJBOLJŠA, NAJUDOBNEJŠA, NAJBOLJ VSESTRANSKA!!!

Preberi več ...

camp let dvornik sasa in aleksander 1»Hip hip hip – strašni trik!«

Kampiranje imava v sebi. Ne predstavljava si uživanja dopusta v najetem apartmaju ali hotelski sobi. Dopustovanje s šotorom je pač zakon! Ko sva prvič v živo ugledala tisto čudovito »hip hip hip strašni trik« prikolico Camp let, so se nama zasvetile oči. Kaj ne, ko pa sva se že kar videla na dopustu z njo. Vendar se je leto obrnilo, želja malo ohladila, spet prišlo poletje – s klasičnim šotorom. Kakšna »sreča« z vremenom! Sredi julija hladno, predvsem pa vsak dan mokro. Saj to ni več res! Z mokrim šotorom in z malo manj sreče še mokro preostalo prtljago v njem sva imela na dopustu v zadnjih nekaj letih kar precej izkušenj. In prav nič nama ni bilo v zadovoljstvo. Ko sva se avgusta 2011 vrnila z deževnega Raba, je menda že med vožnjo proti domu padla odločitev – šotorska prikolica Camp let danskega proizvajalca! V Freedom Centru v Celju le dan kasneje so se nam spet zabliskale oči… In postala je najina – Camp letka, namreč.

camp let dvornik sasa in aleksander 2Zdaj nama že drugo poletje riše veselje in nasmeh na usta, pa ne samo nama, tudi prijatelji so navdušeni nad udobjem, praktičnostjo, hitrostjo postavljanja le-te. In mnogi drugi dopustniki z radovednostjo strmijo in občudujejo, tudi sprašujejo kje-kako-zakaj. In zaradi nje zdaj dopust ni več omejen le na en dvotedenski termin nekje pod jadranskim soncem, ampak sva brez težav dopust razdrobila na več delov in vikende. Prav nič nama ni težko v petek popoldne spakirati le potovalko in nekaj hrane, ker pač drugega ne rabiva več, priklopiti prikolico na avto in že sva na poti. In tudi z njo smo na zadnjem dopustu že preživeli močno burjo, dež z nevihtami in peklensko sonce na izpostavljenem sončnem delu kampa. Vse je šlo brez težav in nadvse udobno. Platno prikolice pa se po dežju zelo hitro osuši, tako da tudi pri pospravljanju le-te ni nobenih težav. Tudi postavitev prikolice na izpostavljenem soncu ni več ovira, saj šotorsko platno prikolice nadvse dobro »pretvori« sončne žarke v čisto znosno temperaturo sredi najbolj vročega dela dneva, kar je bilo zelo prijetno presenečenje. Prvi razlog za nakup te prikolice je bilo predvsem slabo in deževno vreme na dopustu, v praksi pa se je pokazalo, da tudi sonce ni več ovira. Tisti, ki kampirate s šotorom, zagotovo poznate občutek »razočaranja«, ko v kampu ni nobene parcele s senco, kajne? Časi, ko sva ob povratku domov poskušala osušiti in očistiti šotor in pospraviti preostalo kamp »kramo« do naslednjega poletja, se zdijo že tako daleč daleč… Zdaj pa vse ostane V prikolici do naslednjega dopusta; postelja, hladilnik, štedilnik, posoda in še mnogo mnogo drugih drobnih stvari, ki jih pač potrebujemo ali ne potrebujemo na dopustovanju. In zaradi tega »prikrajšana« za dodatno pospravljanje doma.

Sva ponosna lastnika in nadvse zadovoljna uporabnika Camp-let prikolice in ko vseeno še vedno priložnostno pogledava druge modele prikolic drugih ponudnikov, ugotavljava, da je za naju le ta in edino Camp let prikolica NAJBOLJŠA, NAJUDOBNEJŠA, NAJBOLJ VSESTRANSKA!!! Kaj drugega bi še lahko rekla?

Hvala, Freedom Center! Hvala Camp-let!

DRUŽINA KLOBASA

    V petek sva prihitela domov, v avto odnesla kovček z oblačili in enega s hrano, zapela še prikolico, v kateri je že bilo vse ostalo (posteljnina, miza, stoli, posoda) in že smo bili na poti. Tudi pri postavljanju prikolice ne kompliciramo več – spustimo noge, odpremo prikolico, zabijemo šest klinov in že se začne uživanje.

Preberi več ...

camp let druzina klobasa»Ko iz majhne škatlice nastane pravi domek!«

Smo štiričlanska družina z dvema majhnima otrokoma. Kot večina staršev, tudi midva s partnerjem želiva otrokoma omogočiti čim lepše otroštvo in skupno preživljanje prostega časa. Že lansko leto smo začeli razmišljati, kako bi bilo fino, če bi šli kdaj tudi kampirati.

Kupila sva šotor in nekaj opreme in res smo se za dva vikenda podali na krajši dopust v kamp. Odveč je omenjati, da sta otroka uživala, da je kampiranje čisto drugačno kot preživljanje dopusta v hotelu ali apartmaju in konec koncev tudi cenejše. Otroka sta torej uživala, midva pa ... hmm ... ne najbolj. Najprej dve uri pakiranja in nošenja stvari v avto, nato dve uri postavljanja šotora v najhujši vročini, napihovanje blazin, iskanje kablov, podaljškov, tarnanje zdolgočasenih otrok in čez dva dni spet v obratni smeri nazaj. Zvečer se je še pripravljalo k nevihti in tako sva bila ves čas v napetosti ali bo kaj padalo z neba in kaj bomo naredili, če nam premoči šotor. Vikend s šotorom nas je dobesedno izmučil in ugotovila sva, da to ni za nas.

Ker pa nismo družina, ki bi cele vikende prečepela doma (sploh mož je mnenja, da je doma itak najbolj bedno), smo spet začeli iskati alternative. Avtodom bi bil idealen, vendar prevelik zalogaj za družinski proračun. Prikolica bi bila v redu, vendar je prevelika, parkirišča zanjo nimamo in zatorej ne pride v poštev. Tako sva po dolgotrajnem brskanju po internetu našla Freedom center Celje in pri njih šotorske Camp-let prikolice. Odločitev je padla kar na hitro, nekaj v smislu: »A si upava?«. »Upava!«. »Potem pa dajmo!«.

camp let druzina klobasa 2Vzela sva dan dopusta in odšla v izvidnico v Celje. Ga. Tanja nama je razložila vse o campletkah, prednostih in naju s kupom materiala poslala domov, da se odločiva, kaj in kako. V bistvu sva bila praktično že odločena ... Čez en teden sva vplačala aro in mesec dni kasneje je bila Camp-letka že naša. Potem je sledilo samo še uživanje!

Najprej smo našo novo šotorsko prikolico poskusno postavili doma. Je sicer trajalo malo dlje, saj sva skrbno delala po navodilih, da ne bi slučajno kaj pokvarila, pozabila česa odpreti. Naslednji vikend smo se prvič odpravili v kamp. Prikolica je bila postavljena hitro kot za šalo, pa čeprav je bil mož prepričan, da mora zabiti vseh 30 klinov. Kljub temu je bilo občutno hitreje kot s šotorom. In naslednji dan, ko se je pripravljalo k dežju, smo se čisto mirno zaprli v prikolico in vsi štirje zaspali ob blagodejnem škrebljanju dežja po strehi.

Med poletjem smo se »zverzirali«. V petek sva prihitela domov, v avto odnesla kovček z oblačili in enega s hrano, zapela še prikolico, v kateri je že bilo vse ostalo (posteljnina, miza, stoli, posoda) in že smo bili na poti. Tudi pri postavljanju prikolice ne kompliciramo več – spustimo noge, odpremo prikolico, zabijemo šest klinov in že se začne uživanje.

Našo Camp-let šotorsko prikolico rada pokaževa prijateljem in sorodnikom. Najprej vsi gledajo rahlo skeptično, v smislu – ja, ja, saj je super. Ni treba odpirati, saj vidimo. Vendar, ko jima dejansko pokaževa, kako iz majhne škatlice v trenutku nastane pravi »domek«, so vsi navdušeni. Nihče si namreč ne more zamisliti, da lahko iz tako majhne prikolice pridobimo tako veliko prostora. In to v tako zelo kratkem času!

 

Camp-let za vse želje

Brako prikolico - nekoč sinonim za odlične šotorske prikolice -  dandanes uspešno zamenjuje vrhunska Camp-let. Pestra izbira kombinacij in bogate dodatne opreme prepriča še tako zahtevnega kupca.

Iščete razstavno ali rabljeno Camp-letko po še ugodnejši ceni? Imamo tudi te! Za več informacij nas pokličite ali pošljite povpraševanje.


Modeli 2020

sotorska brako prikolica camp let dream 2020 t2

Camp-let DREAM

Dream je osnovni model šotorske prikolice Camp-let s prepoznavno in domišljeno obliko, preprosto postavitvijo, z udobnimi posteljami in osrednjim prostorom pod baldahinom brez kuhinje.

Več informacij

 

Camp-let Classic

Camp-let CLASSIC

Classic je najbolj priljubljen model, ki se ponaša še s komarniki v spalnicah, fleksibilnejšimi okni/vrati pod baldahinom in klasično kuhinjo.

Več informacij 

 

sotorska brako prikolica camp let passion

 NOVOST:  Camp-let PASSION

Passion je novost med šotorskimi prikolicami Camp-let, ki s svojo atraktivno obliko in razširljivo zasnovo ponuja izjemno doživetje sproščenega ter estetsko in funkcionalno dovršenega udobja v naravi.

Več informacij

 

Camp-let Premium

Camp-let PREMIUM

Premium je najprestižnejši model z dvokapno streho z nadstreškom, večjimi okni, premium rotacijsko kuhinjo in dodatnimi kuhinjskimi predali.

Več informacij 

 

OGLED PRIKOLIC

Po dogovoru je ogled prikolic možen tudi izven delovnega časa (tudi ob nedeljah).

Za ogled prikolic prosimo za predhodnjo rezervacijo termina.

 

Idealna tudi za potovanja in ekstremne razmere

 VIDEO 
S Camp-letko celo na potovanje okoli sveta!

s sotorsko prikolico camp let na potovanje okoli sveta

 VIDEO 
Camp-letka v vroči tunizijski puščavi

s sotorsko prikolico camp let na potovanje po tunizijski puscavi

 SIOLOV TEST 
Camp-let Classic – odlična počitniška izkušnja

s sotorsko prikolico camp let na dopust siolov test

 REPORTAŽA 
Enostavne počitnice tudi za invalide

sotorska prikolico camp let tudi za invalide in gibalno ovirane osebe

 TV ODDAJA VOLAN 
Odločitev v resnici ni bila težka

s sotorsko prikolico camp let na dopust oddaja volan

 JAN MACAROL VLOG 
Zakaj je kampiranje zakon?!

s sotorsko prikolico camp let na dopust jan macarol

 ŽURNALOV TEST 
Poletje v šotorski prikolici

sotorska prikolica test zurnal24 pocitnice s sotorsko prikolico camp let t

 

 

Kdo so camp-letkarji in zakaj so postali največja kampistična družina?

Šotorske prikolice Camp-let so tiste, ki se lahko pohvalijo, da na skupnem kampiranju združijo vsako leto največ družin na enem mestu, pod okriljem ene blagovne znamke - to je Isabella Camp-let.

V nekaj letih so osvojile toliko naših src, da so se takrat redki posamezniki kmalu prepoznali med številnimi ostalimi kampisti. In prav od njih, zadovoljnih lastnikov, je nastala pobuda po skupnem kampiranju, druženju in izmenjavi izkušenj.

 

camp letkarji fb skupina camp let slovenija teaser2

Camp let sLOVEnija Facebook skupinaPRIDRUŽITE SE
Facebook skupini
CAMP-LET sLOVEnija

kjer lahko poklepetate z navdušenimi uporabniki Camp-letk in iz prve roke izveste vse, kar vas zanima o Camp-letkah.

 

 

 

Najbolj zabavno skupinsko kampiranje: CAMP-LET vikend že od leta 2014

Z največjo slovesnko kampistično družino odkrivamo slovenske destinacije. Zadnji vikend v maju (ali prvi vikend v juniju) se tradicionalno dobimo v preudarno izbranem kampu in že v petek, skupaj postavimo Camp-let vasico. Vse dni vikenda se družimo, poskrbimo za rekreacijo in adrenalin, odkrivamo čare destinacije in lokalno kulinariko ... predvsem pa si delimo 101 malo skrivnost velikih kampističnih mojstrov in, seveda, navdušenje nad camp-letkami in sproščenim udobjem, ki ga vnašajo v naša dopustovanja.    

KAMPIRAM — DARUJEM — OSREČUJEM

Največja slovenska družina kampistov je tokrat ponovno uživala v Menini

Že drugič oziroma celo tretjič smo se camp-letkarji družili v priljubljenem zgornjesavinjskem kampu Menina. Dogodek je potekal med 3. in 5. junijem 2022. 

Več informacij o 8. Camp-let vikendu >>

FCbanner 300 menina2022

Utrinke s prejšnjega Camp-let vikenda si lahko ogledate tukaj, utrinke z ostalih preteklih dogodkov pa smo zbrali tukaj. Za še več Camp-let vtisov vas vabimo tudi v našo Facebook skupino Camp-let Slovenija.

 

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

cabanoncrespo

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
marec - avgust
pon-pet: 9:00 - 17:00 
1. teden v avgustu - kolektivni dopust
september - februar
pon-pet: 9:00 - 16:00

Sobota in izven delovnega časa - po dogovoru.
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100