Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Cabanon šotorske prikolice in glamping šotori    Comanche 60    Crespo 60

 

 VIDEO in FOTO 
S Camp-letko celo okoli sveta

Camp-letka je najboljša rešitev celo za potovanje okoli sveta! V spodnjem videu si oglejte, kaj je prepričalo Melanie in Stefana, da sta na svojo pot po svetu vzela ravno Camp-let šotorsko prikolico in jo preimenovala v svoj dom. Foto utrinke in njune vtise z več kot 80.000 km dolge poti pa si oglejte v prispevku 5c100c: S Camp-let okoli sveta. Spremljate ju lahko tudi na njunem Youtube kanalu.

 VIDEO 
Camp-letka v vroči tunizijski puščavi

Camp-let šotorska prikolica je idealna spremljevalka tudi na daljših potovanjih ali počitnicah z nekaj več adrenalina, tako v vročih kot hladnih razmerah.

Več o sami odpravi in izkušnji s Camp-letko v tako ekstremnih pogojih pa preberite v intevjuju s Tilnom Gabrovškom – S Camp-letko po puščavi (klik!)

 SIOLOV TEST 
Camp-let Classic – platnena počitniška rezidenca na kolesih

»Preizkusili smo počitniško šotorsko prikolico danskega proizvajalca Camp-let classic. V kompaktni, za vožnjo povsem preprosti prikolici, ki jo lahko vleče praktično vsak avtomobil, tudi majhen, se skriva zelo udoben, 18 kvadratnih metrov velik družinski šotor z dvema spalnicama, dvignjenima od tal, in čisto pravo kuhinjo s plinskim štedilnikom ter, da, tudi tekočo vodo.
Odlična počitniška izkušnja z veliko udobja za bivanje v naravi...« 
Preberi več ...

šotorska prikolica camp let test siol

 ŽURNALOV TEST 
Poletje v šotorski prikolici

»Spomin na znamenite Brako prikolice je živ še danes. A današnje, moderne šotorske prikolice so povsem nekaj drugega. Predvsem glede udobja in enostavnosti uporabe. 10-dnevni družinski dopust smo preživeli v šotorski prikolici danskega proizvajalca Camp-let. To so naši vtisi.
Želja nad preživljanjem dopusta v šotoru je bila prisotna že dalj časa. Morda tudi zato, ker ...« 
Preberi več ...

sotorska prikolica test zurnal24 pocitnice s sotorsko prikolico camp let

 TV ODDAJA VOLAN 
Za svoje počitniške užitke smo izbrali Camp-letko

»Odločitev v resnici ni bila težka. Že na snemanju zadnje oddaje minule sezone (od 14:04 dalje) smo se spoznali s campletko, kot vsi pravijo tej šotorski prikolici danskega proizvajalca Camp-let, zdaj v lasti večje firme Isabella. Oziroma večina se jih spomni kot brako-prikolice, camp-let pa naj bi bila med najboljšimi na trgu s svojo poliestrsko zasnovo, ki ne gnije, in s kvalitetnim platnom za šotor in baldahin. Ko je žena na fotografiji videla, kaj snemamo, mi ni več dala miru in dopust je bil določen. Le še za izbiro lokacije me je zadolžila.« Preberi več ...

 REPORTAŽA 
Odlična rešitev tudi za dopustovanje in kampiranje invalidov

Camp-letka je s svojo priročnostjo odlična rešitev tudi za dopustovanje in kampiranje oseb na invalidskih vozičkih. Svojo čudovito izkušnjo z njo sta z nami delila Anja in David, ki sta skupaj z majhnim otrokom odkrivala čare camp-letke na otoku Lošinju.

»David je v camp-letki enostavno funkcioniral in predvsem bil popolnoma samostojen...« Preberi več...

camp let primerna za paraplegike

 JAN MACAROL VLOG 
Zakaj je kampiranje zakon?!

Jan Macarol se je s svojo tričlansko družinico odpravil kampirat na otok Hvar, za počitniško domovanje pa so si izbrali prav Camp-letko, nad praktičnostjo katere so bili navdušeni tudi v dežju.

»Camp-let prikolico pa postaviš in si lahko en dan na enem delu otoka, drug dan na drugem delu otoka...je tako zelo praktična zadeva ...«

 

 

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

cabanoncrespo

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
marec - avgust
pon-pet: 9:00 - 17:00 
1. teden v avgustu - kolektivni dopust
september - februar
pon-pet: 9:00 - 16:00

Sobota in izven delovnega časa - po dogovoru.
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100